fredag den 7. marts 2014

Brugt hedvandsrenser sælges

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Køb og salg af nye og brugte højtryksrensere. Find nye og brugte højtryksrensere på Maskinbladet.

Buy used højtryksrensere for sale on Mascus UK. Browse the top UK højtryksrensere brands for sale including used Iveco, Schmidt, Holms højtryksrensere and . Attraktive tilbud på landbrugsmaskiner af høj . Vi sælger og opkøber brugte højtryksrensere.

Når du køber en brugt højtryksrenser får . Naturligvis til en meget attraktiv pris. En hedvandsrenser er en maskine, som anvender opvarmet højtryks-vand som rensemedie. De tre mest brugte dyseformer er:. Du kan jo lede efter en brugt KEW, det er gode maskiner. Hedvandsrenseren fra PrimusDanmark er med dieselvarmer og leveres inkl.


Har set lidt på de Neptune-modeller nilfisk-alto sælger, men de ligger ca. Hos Hvalsø Maskinforretning har vi altid et stort udvalg af brugte havetraktorer, . Stort udvalg af Kew til billige priser.

Have, park, skov maskiner samt ATVer. Alle brugte bliver delvis adskilt, og renset med hedvandsrenser,klippeborde . Har du spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til os via vores kontaktformular her på siden. Højtryksrensere Nilfisk-ALTO KEW . Udover at sælge til hele landet tilbyder vi også reparation af gulvvaskere mv.


Danmarks førende inden for køb og salg af brugte maskiner. En ejers, primært brugt privat. Desuden sælges en del brugte ledhejseporte fra HMK Bilcon. Nielfisk Alto højtryksrenser brugt få timer. Her vil også være en del tilbud på brugte og nye varer fra.


Vi er en virksomhed med hovedvægten på salg til håndværk, industri,. TJ Maskinservice er en specialvirksomhed med alt inden for salg, reparation, renovering og vedligeholdelse af alle t. Bådejer Lars Sørensen har brugt ca 8timer til projektet. Til projektet er der brugt West System epoxy og glasfiber.


Kärcher har brugt en halv milliard kroner på ny generation af hedvandsrensere. Men det forventede salg på europæisk plan de første tre år er . Servicering af maskiner, salg af reservedele og salg af brugte entreprenørmaskiner giver Jels Entreprenør Service en bred palette af løsninger, . Hidtil har jeg købt en stiv flaskerenser, klippet håndtaget af og brugt mine. Hop til Brugt køleskab med fryser (65).


Alto-Kew hedvandsrenser 42c3va fungere fint samme ejer fra ny, henvendelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg