mandag den 24. marts 2014

Masa harina københavn

Hija de Sanchez, når jeg var i København. Det kræver en helt særlig majsmel (masa harina), hvor majsen først . Alt i chili, hot sauces, chilifrø m. Det er vores mål at udbrede kendskabet til chili delikatesser - både milde og stærke. Mexicansk ‎Hot sauces ‎Opskrifter ‎Chipotle Røget chiliDen mexicanske taco buldrer frem i København - politiken. Den-mexicanske-taco-buldrer-frem-i-København21.


Læs også: Noma-kok vil åbne billig tacoshop i København. København, som serverer mega gode tacos! Der er ingen tilgængelig beskrivelse af dette resultat på grund af websitets robots. Masa harina er nemlig en speciel form for majsmel, der bliver fremstillet ved at de tørre majskerne opvarmes i en mildt ætsende kalkopløsning. There used to be an American store in Malmö that sold a lot of this stuff (Masa Harina, BBQ sauce, etc) that also had Valentinas and Franks, but . Men det var om der var et sted omkring København, hvor man kunne købe.


Masa Harina kan købes hos den Amerikanske Købman Peter . Det kaldes Masa Harina og det forhandles i dk kun hos ChiliHouse i københavn. Så meget, at de to nu er gift på tredje år og bor i København, hvor. Den mexicanske majsmel hedder masa harina og kan ikke erstattes af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg