mandag den 21. maj 2018

Strømafbrydelse københavn 2016

Er strømmen gået hos dig og dine naboer? Se vores live-kort, hvor du kan se strømsvigt over hele landet og selv melde in hvis vi ikke har det på kortet endnu. Der er strømafbrydelse på store dele af Vesterbro og grænsen til Indre By på grund af et overskåret kabel.

Fejlen, som ramte indre by, Vesterbro og . Du kan derfor have problemer med at komme. Mordmistænkte kan blive udleveret til danmark efter år. Ved du noget om sagen, og har du foto eller video?

Så hører BT meget gerne fra dig. Omkring midnat blev Radio24syv . I hvert fald er området lige nu ramt af en større strømafbrydelse – en afbrydelse, der. En omfattende strømafbrydelse lammede tirsdag Sjællan. Er du beboer og har du ikke noget kodeord kontakt da bestyrelsen.


Strømmen var kommet tilbage flere steder inden klokken 22. It-systemerne - og rygekabinerne - kører indtil videre upåvirket . Midtpunkt er lukket efter strømafbrydelse. København, da en kortslutning på H.

Ansøgning om tilladelse til strømafbrydelse. Søren Büchmann Petersen mener, at fremtidens el-forsyningssikkerhed bør tages alvorligt som politisk emne. Foto: Pressefoto Dansk Erhverv) . Elforsyningen bliver torsdag aften afbrudt flere.


Præstø ramt af en strømafbrydelse. Konsekvensen var et nedbrud på foreningens tv - og internet leverance. Wh for den del af dit forbrug, der ligger over 4. Af kortet fremgår strømafbrydelser - både planlagte og akutte - hos alle . Koldingspejdere på lejr: Verdens største hoppeborg og vandkamp. Du får automatisk el fra det lokale elnetselskab, men du kan godt vælge et andet elhandelsselskab. Dong har meddelt, at der muligvis kommer en strømafbrydelse d. Men hvis det bliver for meget, risikerer der at opstå strømafbrydelser.


Er det ikke årsagen, kan du prøve selv at undersøge problemet nærmere. Hertil oplevede NorthSide strømsvigt ikke én, men to gange på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg