torsdag den 31. maj 2018

Hvordan virker en tændspole

En tændspole er en komponent til en benzindrevet forbrændingsmotor. Jeg vil gerne afmontere en tændspole fra en bil, så jeg kan lave gnister. Hvis der er gnist kan den køre, ellers virker din tændspole ikke.

Som før nævnt kommer strømmen til tændrøret fra tændspolen. Tilsyneladende er der ikke mange, der ved hvordan et tændingssystem virker. I tændingssystemer hvor tændspolen er placeret inden bag svinghjulet, kaldes.


Her på siden skriver jeg om hvordan tændrøret kommer til at give gnist.

Tit er det sådan at man skal bruge en tændspole med en bestemt modstand. Man dropper også den eksterne modstand som tændspolen får . Hvordan måler jeg om min tændspole og cdi virker? Det tændingssystem på en bil anvender gnister til motoren cylindre, der antænde blandingen luft-brændstof og skabe den nødvendige energi til at drive bilen.


Se hvordan motordele virker på din knallert og scooter. Ved I, hvordan man måler på den? Man kan ikke måle på en tændspole om den virker. Især hvis nøglen afbryder en ledning til tændspolen, eller endnu værre, en stelledning.


Du skal til en auto ophugger og købe en gl.

Kan du ikke undvære at se hvordan det virker findes der programmet til . Tændrør, som er forbundet til tændspolen og tændspolen selv kan brænde ud under denne proces,. Ifølge niels Fup´s el guide skal en tændspole have 5-K-ohm modstand mellem kabel og bolte. Hvis motoren sætter u så er det en klar indikation på, at det er tændspolen, der ikke virker efter hensigten. Tændspole, ledning, tændhætte samt tændrør er skiftet. Prøver at se hvordan tændrørene har det senere idag!


Tændingssystemet skal sende signalerne hurtigt og med stor præcision at indlede disse gnister. Det er en P200E fra ´med elektronisk tænding. Ok hvis man udfra at starteren virker kan udelukke bundstykke er fint. Og evt kunne forklare hvordan den fungere? Det ligner bare den normale tændspole men uden det andet skrammel og det virker 1 jeg . Dog vil installation af en uden den anden ikke påvirke hvordan bilens motor kører.


Se her hvordan du udmåler tændspolens primære kreds. Man skal kunne se på tegningen hvordan styresystemet virker. Når du er færdig med opgaven, skal . Jo for når røgen er kommet ud af den så virker den ikke mere.


Det er (selvfølgeligt) forskelligt hvordan disse to spændingskredsløb er designet, . Det er den metode, du skal bruge, når starterkontakten ikke virker. Det afhænger alt sammen af, hvordan hele el-anlægget er koblet sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg