torsdag den 17. maj 2018

Gulvpolish

Den kan anvendes til alle gulvbelægninger, der tåler van f. Sammenlign priser og læs anmeldelser af gulvpolish Rengøringsartikler. Klik her og find den bedste pris nu!

Det gælder eksempelvis klinker, vinyl, marmor, linoleum og m. Borup sten- og gulvpolish efterlader en film, som beskytter og blanker gulvet med e. Produktet danner en beskyttende og smudsafvisende film. Polishen er slidstærk og hård uden at være glat.

Rigtig god til alle hårde gulvbelægningerder tåler . Selvblankende polish til asfalt-, linoleums-, terrazzo- og vinylgulve, samt til lakerede . Her kan du finde det produkt du skal bruge, i forhold til hvilket . Behandling af gulve med højglanspolish og gulvpolish af blandt andet vinylgulve. Regelmæssig behandling forlænger gulvets levetid. Til polering og pleje af trægulve.


Indeholder voks og akryl, der beskytter overfladen mod snavs og ridser. Giver højglans uden at gøre gulvet glat. Hvad enten man har brug for en højblank, og stærk polish, eller en mat Polish, så findes den hos B .

Her finder du den gulvpolish der passer bedst til din gulvtype. Altid lave priser og hurtig levering! Miller gulv polish anvendes til porrefyldning og langtidsforsegl. Drynyl gulvpolish pro, ltr. Velegnet til isolerende gulvmaterialer som PVC, linoleum og parket.


Skridsikker halvblank gulvpolish til de fleste typer gulve. Polishfilmen beskytter gulvoverfladen og gør den daglige rengøring nemmere. Særdeles velegnet til pålægning på linoleumsgulve hvor . Polish kan med fordel benyttes til pleje af gulv og gør derudover løbende rengøring af gulvet nemmere. Gulvpolish til behandling af linoleumgulve, Skal væk nu. Køb til billige priser og hurtig levering.


Gulv-polish til beskyttelse af gulvbelægninger af acryl, epoxy, asfalt, vinyl, linoleum, terrazzo, klinker, mosaik og lakerede trægulve. DIAMOND SHINE gulvpolish efter forsegler, påføres med en ren syntetisk mop. Forlænges tørretiden mellem lagene, opnås et bedre resultat).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg