fredag den 20. april 2018

Værtshus inventar

Er der nogen der kender et eller flere gode steder, hvor der sælges forskelligt inventar til bodegaer? Runde borde af sortmalet MDF- stel af stål. Stand: fremstår med brugsslidtage.

Inventar fra bageri og butik sælges via Campen Auktioner Randers NV - Campen. Sønderjyllands Handelselskab er et år gammelt enmands firma, med et meget højt serviceniveau. Din nye cafe, restaurant, bar, diskotek, værtshus, hotel, kantine mv. Og monterer dit nye inventar og rydder pænt op efter os .

Et af dem er ”Viggos Værtshus”, som byder på gennemført klassisk. Hotellet er moderniseret flere gange gennem de senere år. Prisen er for både ejendom og drift med alt inventar. Find eller sælg dit køkken eller restaurant inventar og udstyr på Hotelstaff. Fødevarevirksomheder har typisk en masse udstyr og inventar, fx borde, hylder, vaske, køleindretninger, maskiner og ventilation.


Vestjyske venner genåbner Solbjerg Bodega til april med rutine og inventar fra legendariske Aarhus-værtshuse. Miljøet på værtshuset var råt, . Dette helt specielle værtshus kan nu overtages på omstående fornuftige vilkår. Her er alt til faget hørende for så vidt angår både inventar, beliggenhe .

Hans - overtog både barndomshjem og værtshus. Under Urets gamle inventar og på væggene er de lakerede . Siden firserne har det set ud som om, at der var et dunkelt værtshus. Det sker, når de fra januar overtager diskoteket Peter Wessell, værtshuset Storm. Der er nok ikke mange værtshuse, der har egen kampkat, men det har Oasen. Vi indretter da en børnehave over et værtshus!


Kessler har lagt navn og bryster til, er lukket og strippet for inventar. Hun tilføjer, at parret længe har gået og snakket om drive værtshus, og pludselig. Vi starter helt fra bunden, vi overtager ikke noget inventar. Fødevarestyrelsen lukkede værtshuset Pusterummet på grund af.


Overtages med indretning og inventar– men uden lys og lyd. Kan overtages med inventar, excl. Cafe Smil Cafe Smil er et ægte hyggeligt værtshus. Det gamle inventar fra den nu lukkede Solrød Strandkro var over. Den røde løber var naturligvis rullet u da værtshuset Kurts Mor lørdag.


Indretningen kan sagtens bestå af lejede inventar, eller anlæg som forskellige leverandøre stiller til rådighed. Dog skal de mest fundamentale dele af konceptet . Julie Sommer har lejet nogle lokaler med inventar, der tidligere har været brugt til værtshus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg