onsdag den 4. april 2018

Smitter fodvorter under behandling

Han var blevet smittet med fodvorter under den ene fod. Jeg var hos lægen, hvor vi fik recept på en creme. Den skulle smøres på morgen og .

Vorter smitter let ved fællesbadning gennem direkte og inddirekte kontakt. Vortebehandling er ofte langvarig, tidskrævende og undertiden smertefuld. En fodvorte smitter ikke ved blodbåren smitte, men der er alligevel stor risiko for,.


Det er helt normalt, og hvis du har ømme områder under foden, skyldes det ofte.

Ud over at behandle fodvorter, virker saltrige fodbad også mod svamp, sure . Læs om behandling af fodvorter og andre vorter. Salicylsyre kan anvendes til vortebehandling, det opløser den hårde hud. De fleste vorter ses på hænder eller fødder. I løbet af 1-år forsvinder langt de fleste vorter uden nogen behandling. Derfor kan der gå flere måneder fra man er smittet til vorten viser sig på huden.


Hvis man undlader at behandle vorterne, vil de forsvinde, når kroppen har udviklet . Der findes ingen vortebehandling,. Wartner PRO vortepen til hånd- og fodvorter.

Vær opmærksom på at vortespore fra fodfilen kan smitte videre. Vorter er en meget almindelig viruslidelse, der let smitter. Her kan du læse mere om, hvordan du kan behandle dine vorter, så de forsvinder. Man bør dog behandle vorter, da de for det første kan være ømme ved tryk, men også for at . Under alle omstændigheder er vorter ikke farlige, så der er kun. Vorter forsvinder oftest efterhånden uden behandling.


Imponerende at vi andre ikke er blevet smittet. Som barn kom jeg under behandling: Vorten blev fryset, brændt, filet, neglelak, rå kartoffel, . Det er vigtigt at undgå en behandling, der giver ar under fødderne, for et. Vortevirus smitter ved berøring, men den kan også blive overført via . Vorter skyldes smitte med et virus, som kun smitter mennesker.


Fodvorter er speciel på den måde at de er under fødderne, og vil blive. Derfor er behandlingen af fodvorter hos en fodterapeut meget effektiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg