onsdag den 13. december 2017

Obh actifry test

Når den slags modedrevet gear rammer markedet er det naturligvis spændende at få lov til at teste om de nu også holder, hvad de lover. Den er god både til færdigretter fra frost og til mad lavet fra bunden. Du laver dem fra bunden med en enkelt teskefuld af din yndlingsolie – resultatet er sprøde fritter . Klik her og find den bedste pris nu! Bliv medlem nu og se testresultaterne.


Actifry opskrifter har delt Linda Lyhnings opslag. Rørearm til ActiFry gryden med maksimumgrænse tydeligt påført, så man ikke er i . Den er brugt en enkelt gang og det var da den blev testet. Det er en såkaldt 2-in-frituregryde, . Jeg har fået en ny afhængighed.


Har du kort ti men stadig lyst til noget sundt til aftensmad? Derfor er vi rigtig stolte af at kunne sige - vi har gjort det igen! OBH ACTIFRY EXPRESS XL Snacking. OBH Nordica Pro Frituregryde er en frituregryde for madentusiaster.


Hurtig madlavning med varmluft. Braun MQ7Multiquick TÆNK Test. Vi ville teste påstanden om at dette er rene helsekosten, som attpåtil kan heve . Vi har testet den sunne frityrkokeren. OBH har lavet et patenteret produkt kalder ActiFry Original Snacking, . Tefal ActiFry 1Kg in Air Fryers.


Läs vårt test så vet du vilka fritöser som är riktigt bra och prisvärda. Krups Grcic FDK4- Testvinder TÆNK. ActiFry Express XL er perfekt til sammenkomster eller den store familie! Med en unik innovation og kun en skefuld olie kan den tilberede en stor variation af retter .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg