tirsdag den 12. december 2017

Køletaske til bilen

Vi har et stort udvalg af kvalitets køletasker og tilbehør til altid lave priser. Transportable el-kølebokse og køletasker til biltur og campingferie. Sammenlign priser og læs anmeldelser af køleboks Camping.

Klik her og find den bedste pris nu! Virkelig funktionel køletaske, der køler undervejs på turen via stik til bilens cigarettænder - og som selvfølgelig også kan bringes bare som almindelig køletaske. Med en køleboks til bil som denne bliver en tur på stranden, i skoven eller til en forlystelsespark en fornøjelse.


Find udstyret til campingturen på Bilka.

V kølebokse og køletasker til strøm. Køletaske eletrisk liter - EZetil. Termoelektrisk køleboks på liter fra EZetil.


Denne køleboks er ideel til rejser, bil, bå camping, shopping - eller bare som . Med en køletaske kan du altid holde madpakken og drikkelsen kolde på turen. Vælg mellem en køletaske der kan sættes til bilen eller en til køleelementer. I JYSK finder du alt, hvad du skal bruge til campingturen til lave priser.


Køleboksen er miljøvenlig takket være sin energiklasse A+. Masser af dejlige køletasker til sommerens små ture.

Dk bedste pris på kvalitets kølebokse. Kan nogen hjælpe og kan det overhovedet lade sig gøre? Hos Vicca har vi et udvalg af de lækre køletasker fra Packit og Dakine - Packit har indbygget køle Gelé - Høj kvalitet og smart design - se mere her. Vi har tidligere brugt diverse billige 12v køletasker og forskellige.


TIP: Bilen er fyldt med iPa GPS, køletaske og mobiler. Hold hovedet koldt, hvis familien ønsker sig en elektrisk køleboks til bilen, så ungerne kan få dugfriske sodavan og så man kan tage . Find den rigtige kølebox eller køletaske her. Jeg skal inden sommerferien ud at købe en elektrisk køleboks til bilen. Og da jeg så på nogle hos vores lokale camping-udstyrs forhandler, kom . Biltilbehør hos Conrad Elektronik – din bil kan meget mere.


Volume ltr, Mærke BLUE MOUNTAIN, Type Køleboks. En køletaske er uundværlig til sommer, hvor madpakken skal holdes kol når familien er på tur. Ipads, gps, pc, dvd-afspillere, køletaske, hotspot og mobiltelefoner. Det elektroniske arsenal til bilferien ned gennem Europa kan være . Hold mad og drikkevarerne kolde, med denne smarte køletaske!


Tasken har en stor kapacitet på hele 26L, og kan både tilsluttes bilens 12V cigaret. De fås jo fra 30- til flere tusinde kroner - men det er jo ligefedt, hvis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg