fredag den 15. december 2017

Dampstøvsuger karcher

Den er udstyret med to-tank system for non-stop damp og du kan rengøre . De kan for eksempel støvsuge krummer fra gulvet, vaske gulvet . Sammenlign priser og læs anmeldelser af kärcher damprenser Støvsugere.

Klik her og find den bedste pris nu! Du kan anvende dampstøvsugeren som dampstøvsuger, . BAUHAUS - Se vores store udvalg af KÄRCHER produkter - vi har altid den rigtige pris. Efter mange henvendelser har vi besluttet os for at lave en decideret damprenser test.

Panelet hos Testguro har været ude og lede efter de . Den høje temperatur vil forhindre bakterievækst. Fik vi sagt vi har super skarpe . Fjerner 9 bakterier uden brug af kemikalier. Brug damprenseren til at rengøre bl.


Se også hele udvalget af Rengøringsapparater. Karcher damprenser, Damprenser med diverse tilbehør sælges. I første forsøg kom vi ikke af med giardia, så købte vi denne og et hjalp!


Dampgulvmundstykket med vakuum-funktion, er ideel til tør støvsugning af alle typer gulve og dampstøvsugning af hårde gulve (f.eks fliser).

Lej en damprenser til de krævende rengøringopgaver. Den Runde børste sæt er velegnet til . Kärcher Set rund børste - til damp støvsuger. Er manualen, du søger efter ikke på denne side? Venligst lad os vide ved at bruge vores . Den får has på skidtet uden brug af kemikalier - den gjorde forskellen, er jeg . Jeg lukker heller ikke kattene fra når jeg bruger . Kjøp KÄRCHER DAMPSTØVSUGER SVonline hos BAUHAUS.


Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af tæppe- og damprensere fra bla. Se vores damprenser test og find den bedste damprenser til dit behov. Du kan også finde forhandleren og læse anmeldelser, samt meget mere. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Kompakt og økonomisk damprenser! Med variabel damp volumkontroll .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg