onsdag den 15. november 2017

Lej tæpperenser

I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det-selv projekt. Lej Baier Industristøvsuger BSS 4- markedets stærkeste. Lej professionelt værktøj og maskiner hos din XL-BYG til de tungere gør-det-selv opgaver.

Står du og mangler professionelt værktøj eller maskiner til dit næste projekt? Udlejning af maskiner hos STARK. Hos STARK tilbyder vi materieludlejning til både . Opsætning af stuk kræver præcision - lej en skærekasse.

Trænger dine tæpper til en omgang rengøring eller skal bilen shines up, så har du hos Tæppelageret muligheden for at leje en tæpperenser, som er det perfekte . Klik her og se vores udlejning af maskiner og værktøj online hos Johannes Fog. Du får den bedste service hos os. Kontakt os for mere information herom. Lej en maskine til dit gør det selv projekt.


Find info plus fif til hvordan den. Vælg imellem over 1professionelle maskiner og værktøjer! Lej materialerne til hvert gør-det-selv job hos dit byggemarked . Vi er medlem af Beslaco, en af .

Vi klarer også svejsevinyl godkendt til vådrum. For sen aflevering af nøgler koster 1kr. Vi har udlejning af tæpperensere og andre maskiner på dagsbasis.


I Januar får du en ekstra flaske imprægnerings shampoo med - så går der meget . Tæpperensemaskine kan lejes for kr. Minigravere, minilæsser, motortrillebører, maskintrailer mv. Kyndig vejledning og instruktion i . Effektiv rensningning af tæpper. Nem og handy tæpperensermaskine.


Tak for din henvendelse, som nu er registreret. TIL LEJE - TÆPPERENSER + LITER SÆBE, Nilfisk AX14. Redskaber til udlejning, prisen er pr. Velegnet til slibning under radiatorer og.


Du kan leje rengøringsmaskiner til netop dit behov. Vi udlejer både gulvvasker, tæpperenser, fejemaskine og meget mere, til både private og erhverv. Køb eller lej en tæpperenser, så du kan komme af med de slemme pletter på gulvtæppet. Woodboye til at lægger olie ud og til . Depositum 50- TÆPPERENSER Rens dit tæppe, nemt og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg