fredag den 10. november 2017

Rivejern microplane

Salg til private og erhvervskunder . Sammenlign priser og læs anmeldelser af microplane rivejern Køkkenudstyr. Klik her og find den bedste pris nu!

Rivejern vi ikke har kunnet finde skarpere. Det er det på billedet med den gennemsigtige plasticramme omkring. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte . Dens riveflade er med små barberskarpe blade og .

Skarpt blad og skridsikkert håndtag - se det her! Det river ok, men er for lille og for fx æbler til at skøjte rundt. Køb hellere et klassisk rivejern. RIVEJERN, MICROPLANE, BRE ULTRAGROV. Vi levere hvor du vil have det.


Microplane Master rivejern, fin. Vi sender indenfor 1-hverdage. Lettere madlavning med de bedste redskaber. Groft rivejern, ekstremt skarpt.

Med mere end års erfaring har vi samlet det bedste af det bedste et sted. Beskyt fingrene når du river rester Med denne smarte slæde kan du nemt rive den sidste rest parmesan eller små fødevarer som nødder, muskat og hvid. Sæt bestående af fint rivejern og ekstra grov rivejern. Hurtig levering og gratis indpakning.


Se udvalget af rivejern hos Fru Skov. Jeg har ikke særlig meget tilovers for . Det var Julie Bendtsen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.


Jeg bruger stort set kun dette rivejern - mest til . Et rivejern fra Jamie Oliver koster hele 2kr. Godt udstyr er med til at gøre madlavningen lidt sjovere. Den har en rummelig slæde, hvor der er plads til ca. Bladet består af en masse små barberbladsskarpe .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg