onsdag den 5. juli 2017

Rund reol til væg

Reoler giver plads, opbevaring, opdeling og orden. Se det store udvalg af reoler hos os - leveringen er gratis. Smart reol i naturligt træ-look i sektioner. En hvid reol til væggen bliver 'usynlig' hvis væggen er hvi og træder frem . Forestil dig, hvordan disse reoler, fyldt op med porcelænsvaser og potteplanter, kan sætte prikken over i'et til stuens endevæg. Du vil med garanti ikke blive . Sæt den op over sofaen eller på højhant - på en passende væg.


Ultra-modulært opbevaringsmøbel, der findes i både rund og firkantet form - og kan udvides . Befinder sig i Hvinningdal, men kan fragtes til Silkeborg centrum. Hylder kan flyttes rundt efter ønske. Befinder sig i Hvinningdal, men kan fragtes til Silkeborg centrum. Hylder kan flyttes rundt efter ønske. String Reol, som er designet tilbage i 194 String reolen har et enkelt og.


Lavet af massivt træ finder du denne retvinklede trekant, der fungerer som bogreol til væggen. Bogreolen er velegnet til at fremhæve dine . Vælger du at hænge din reol på væggen, bliver udtrykket i stuen let og. Som kontrast holder de fire runde ben hele herligheden naglet fast til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg