onsdag den 10. maj 2017

Selvklæbende folie til sokkel

Folien er lavet af plast og er ca. Vælg din variant her - Sokkelfolie. Prøv selvklæbende sokkel folie.

Vælg selv mål på dit sokkel folie. Til møbler, campingvognen, vindueskarme, skabslåger, hyldepapir, køkken, sokler, sokkel. Anvendes til sokkel, hvis der skal tilskæres.


Se det store udvalg af Klæbefolie online hos BAUHAUS.

God kvalitet til den rigtige pris. Sad det på spånplade, eller var det bare helt tynd selvklæbende folie? Jeg søger noget folie som dette, bare med en længde på meter.


Ideer til at gøre sokkel under køkkensskabene pænere - Lav-det. Rapporter et andet billedeRapporter det anstødelige billede. Find en køkkensokkel eller sokkeltilbehør til dit nye køkken på HTH GO.


Produkt information: Farve: Børstet . Selvklæbende universal folie der klæber på stort set alt, som træ, møbler, vinduer m. Men de kan også friskes op med selvklæbende folie.

Sammenlign priser og læs anmeldelser af selvklæbende folie byggematerialer. I denne video viser vi det som en del af vores kunder på LargeFormat. Der er jo også selvklæbende folie. De kan bruges til et utal af opgaver f. Norton selvklæbende PVC-liste anvendes primært som tætning mellem tagplader.


Folierne med metallook er nemme at bruge og du kan derfor sætte dem op på ingen tid. Brug den selvklæbende plastfolie til opgaver, hvor din afdækning skal slutte helt tæt. Altid lave priser og hurtig levering! Fugt- og vindtætning til overgange mellem sokkel, bjælkelag og væg. Asfaltstrimlen er dækket af en beskyttende folie.


Info: Farve: Carbon Antal: stk. Med Gekkofix klæbefolier, kan du nemt forny dit hjem. Nem montering med 3M selvklæbende folie.


Du kan gøre det på en dekorativ og trendy . Køkken Sokkel ~ Hjem design inspiration.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg