torsdag den 11. maj 2017

Pletter på glaskeramisk kogeplade

Træt af genstridige fedtpletter eller stænk, der bare ikke vil gå af? Specielt for induktions- og glaskeramiske kogeplader. Der er kommet nogle grimme belægninger på kogepladerne på mit glaskeramiske komfur, .

Dine kogeplader kan blive skinnende rene på trods af genstridige og. Ved meget genstridige pletter smør et lag brun sæbe på, og dæk det . Vær nænsom med glaskeramiske- og induktionskogeplader. Til særligt indgroet snavs og pletter skal man tage en glasskraber eller .

Disse pletter kan fjernes med rengø-. Pletter fra kalk, vand og aluminium (metallisk skinnende plet- ter) kan . Men du kan se hvide pletter på din keramisk komfur , hvis du ikke rense det ofte nok. Der er en række muligheder , hvis du ønsker at fjerne hvide pletter fra en . Vi har fået opført spritnyt køkken, med keramisk kogeplade, som jo så mange har.


Komfuret varmer ikke på alle kogeplader. Der er sølvlignende pletter på den glaskeramiske plade, som ikke kan fjernes ved rengøring. Påbrændte pletter fjernes med en barberbladsskraber.


Sådan rengør du glaskeramiske kogeplader og induktionsplader.

Er dine kogeplader (masseplader) blevet lyse og blanke efter mange års slid? Er der sølvlignende pletter på din glaskeramiske plade, kan du sikkert ikke få . Pletterne er vanskelige at fjerne, men det kan gøres på følgende måde: 1. Kom et par dråber rengøringsmiddel til glaskeramik på pletten 2. Ovnen, komfuret, ovnviduet og kogepladerne bliver let svinet til, når der laves lækker mad og disse emner bliver let svinet til ved højtider, hvor . Sammenlign priser og læs anmeldelser af kogeplade keramisk. Rengøring af keramisk kogeplade. Keramisk Skraber til keramisk kogeplade som nemt fjerner fastbrændte pletter på glatte . IKKE må bruge opvaskemiddel, da det kan forårsage blålige pletter. Er de keramiske kogeplader ikke helt blanke efter rengøring, så kom et par dråber.


Læs også om de forskellige kogepladetyper, hvis du skal købe ny, og hvordan du gør kogepladen ren, afhængig af om der er tale om induktion, glaskeramisk, . Oplever du, at der stadig er nogle pletter som rengøringsmidlet ikke tager, kan du anvende en skraber til et glaskeramisk komfur. Men nu efter en måned kan jeg se mærker af . I forhold til en keramisk kogeplade, er der . Fjerner fedtsmuds, kalk, vandpletter og lettere fastbrændte rester. Beskytter overfladen mod fingeraftryk og pletter. Glaskeramisk kogesektion, cm.


Hvis der stilles ting til opbevaring på den glaskeramiske kogeplade, kan den blive ridset. Sværere pletter fjernes med særlige rengøringsmidler og redskaber .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg