fredag den 19. februar 2016

Apple airpods køb

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Apple AirPods Høretelefoner. Med AirPods kan du skrue op og ned for lyden, styre afspilning af musik og video og besvare opkald – helt trådløst. AirPods er et par trådløse øretelefoner langt ud over det sædvanlige. De er intelligente, utroligt nemme at bruge og har en batteritid på timer.


Køb AirPods nu AirPods - trådløs og altid klar til brug AirPods - Klar lyd i timer med opladningsetui og WApple-chip AirPods - suveræn klar lyd med nem . Annoncer med Apple Airpods på DBA. Stort udvalg af Apple Airpods til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. AirPods er banebrydende høretelefoner, der forbedrer den trådløse oplevelse og gør den fri for ledninger og fuld af magi. De tænder automatisk og er altid . Fremtiden er trådløs ifølge Apple: de trådløse AirPods er et helt rigtigt skridt i den retning.


Se også: Beoplay H5: Prøv dem før du køber dem! Apples trådløse AirPod-headset er omsider klar til salg. Test af Apple AirPods: Sidder godt, fin batteritid og rigtig god Siri, men.


Køb APPLE AIRPODS IN-EAR BT HEADPHONES hos Power.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg