fredag den 28. november 2014

Pour over kande

Bodum Pour Over 1L - Kork Termo Nyhed. Hario er synonym med den nye bølge af sort kaffe, der er skyllet ind over kaffeverdenen. Kanden der giver dig fuld kontrol over din pour-over kaffe. Pour-Over brygning: Den klassiske Madam Blå- bryggemetode med filter, filtertragt og kaffekande har fået nyt liv.


Kaffekanden og tragten er her skiftet ud med et . En hældekande er et yderst smuk kande der bruges til at brygge kaffe med. Fellow Stagg Pour Over Kettle - Blank Stål - Kaffeteriet. Køb Stempel kande Pour over nemt og billig her. Vi har alle slags Stempel Kander Pour over til gode priser og omgående levering - lige til din adresse. En god kop kaffe tager ti men med Bodum Pour Over kaffebrygger er det en kop, der er værd at vente på.


Kaffebryggeren er designet så vandet. Perfekt til at hælde vand over dit kaffefilter, nu med et lille låg - indeholder 590ml. Flot designet pour over brygger med stålfilter og praktisk silikonekrave. Perfekt til lækker håndbrygget filterkaffe. Kan med fordel bruges med Hario kanden.


Glaskande fra Bonavita, der passer til Bonavita Filterholder, og til en lang række. Og vi har faktisk været det i over år – men så kan det selvfølgelig godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg