søndag den 30. november 2014

Knuser til traktor

Mangler du en grenknuser til montering på din traktor? Så har GreenTec løsningen til dig. Slagleknuser HD 1er en kraftig slagleklipper til traktor, der knuser buskads og grene op til mm tykkelse.

Den kan også anvendes til hække og hegn. Herbst traktortrukket knuser anlæg, kræver kun 100hk traktor. En ombygget Steyr-traktor påbygget en meter lang kran med grenknuser udgør special-enheden hos LK Skovservice, der som det eneste. Knuse-skovl til montering på gravemaskineLuk vinduetGenerel tilstand (1-5), .

Grenknuseren er fantastik til steder med uønsket opvækst, . Knuser grene og stammer op til Øcm. Den kræver en traktor på 1hestekræfter. Store traktorer får brug for hele pto-effekten, når en træbevoksning skal knuses. Den nye UZM 7Turbo fælder og knuser en træbevoksning.


Med en kampvægt på ton og 3hestekræfter knuser deres Raptor 300. Følger: Følgere: Traktorer: Emner: Svar: 140. Sælges: Brugt Fendt Traktor 3LSA med skov indækning og knuserwd Her er muligheden for at eje et komplet grenknuser-sæt Sættet er lige kommet ind og . Vi efterlader et plant areal til .

Rodfræsning under luftledninger. Den seneste nyhed fra Crushing Tech, er en stenknuser som er specielt fremstillet til danske forhol . Peter Kildegaard Consult Prodeco BRIKETPRESSE. Traktoren er foran monteret med en rød knuser og bagpå med et rødt . Vælg en undermenu til venstre for at se mere om vores traktorer. Tohjulet Traktor - bcs, bcs,italien, caranaggi, el saks, entreprenørmaskiner, entreprenørmateriel, fejemaskine, fejemaskiner, ferrari - firmaer, adresser, . Med vores Xerion traktor med påmonteret Ahwi FM9knuser.


Ahwi UZM 5knuser (2hk traktor) og UZM 7knuser (4hk traktor). Ahwi RF 8rodfræser og Ahwi SF . FAE-sortimentet omfatter modeller til montering på traktorer fra til 3hestekræfter samt hydrauliske knuser fra to til tons gravemaskiner, . Pistemaskine med brakpudser og knuser (slagler). Byggepladsbelysning fra orienteringslamper til lysmaster. Bobcat, robocut, traktor knuser, armknuser.


FAE grenknuser monteret på armen, der ikke har problemer med at knuse tjørnekrat, brombær og vilde opvækster. Traktorer, selvkørende mejetærskere og traktorer med jordfræsere, for så vidt .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg