torsdag den 27. november 2014

Jura ug

Jura handler om hele retssystemet. Du får et overblik over lovene, og hvordan de bliver til, og du lærer også at fortolke lovene og bruge dem i praksis. Jura handler om samfundets love, og om hvordan de anvendes i praksis. Du studerer retssystemets opbygning og får undervisning i forskellige juridiske . Den samfundsvidenskabelige kandidatuddannelse i jura er en overbygning til din uddannelse til fx socialrådgiver, offentlig administrator eller finansbachelor. Du kan læse den 3-årige bacheloruddannelse i jura på deltid over år og den 2-årige kandidatuddannelse på deltid over år.


På uddannelsen lærer du at drive og forvalte skove, landskaber og bynær natur. Du får en grundig viden om økonomi, teknik, planlægning, ledelse og jura. Navn: Erhvervsøkonomi og erhvervsjura; Andre betegnelser: Erhvervsøkonomi-jura, Erhvervsøkonomi og jura, Erhvervsøkonomi-erhvervsret; Varighed: år . Læs om adgangskrav og optagelse for bacheloruddannelsen i jura på Københavns Universitet.


Bacheloruddannelsen i Jura bygger på en række grundfag, som giver dig overblik over vores retssystem. Du arbejder med analyse af juridiske problemstillinger, .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg