mandag den 22. september 2014

Kant bed jern

Eksklusive jernkanter til havebede. Giver en flot skarp kant mellem f. Ruster hurtigt til en farve der passer pænt til haven. Med øje for at disse bedkanter skal stå ude i naturen hele året rundt, er de selvfølgelig designet i nogle materialer, der kan holde til lidt af hvert. Få styr på din græsplæne og højbedet med vores bedkanter og græskanter i jern. Bed- og græskanterne kan fx anvendes som højbe til afgrænsning af . Bedkant galvaniseret 1cm - Garden Life.


Galvaniseret bedkant, der både er praktisk og dekorativ. Bedkanten afskærmer græsplænen fra bedet og giver en . Galvaniseret bedkant, der beskytter effektivt mod snegle. Elegant galvaniseret bedkant, som kan formes efter havens former og dine ønsker. Kantsætning med skarpe og lige kanter mellem terrænets forskellige typer belægninger med kantafgrænsning, kantafgrænsning stål, bedafgrænsning, . KantDesign gør det nemmere for dig at holde plænens kanter/bedkanter pæne.


Udlæg græskanter i jern, og få et pænt be hvor bedkanterne er pæne året rundt. Du får en flot og præcis overgang mellem dit blomsterbed og græsplænen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg