torsdag den 18. september 2014

Casa proptrækker brugsanvisning

Løbet tør for gaveidéer til gourmanden? Casa giver dig her det perfekte gavesæt til enhver vinelsker. I gavesættet får du en proptrækker, folieskærer og ekstra . Den elektriske proptrækker fra Casa sørger for, at du nemt og hurtigt får proppen af rødvinen til den hyggelige middag. Proptrækkeren er belagt med soft touch . Casa giver dig her det perfekte gavesæt til enhver vinelsker. I gavesættet får du en proptrækker, folieskærer og ekstra . Find det rette vintilbehør blandt Le Creusets store udvalg.


Til at åbne, køle, servere og opbevare vinen optimalt. For professionelle og vinentuiaster. Propper der ødelægges eller propper der ikke vil op.


Se her hvilke proptrækkere der virker og hvilke du skal holde dig fra. Levatappo metallo Screwpull LM4Stilcasa - Duration: 0:48. Diana Fagiani 1views 0: Hoe. Har du først fundet en proptrækker til at åbne sommerens delikate dråber, der virker godt, skal du holde fast i den.


En proptrækker skal gøre jobbet for dig, og den må ikke ødelægge proppen. Se hvilken variant, du skal trække julens vine op med. Men - tænk dig om når du arbejde med sifoner - det kan være farligt hvis man ikke har styr på hvad man gør.


Følg altid brugsanvisningen der kom med sifonen. Brugsanvisning og kvittering haves. Vin udstyr - aldrig pakket u CASA proptrækker med folieskærer Menu .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg