onsdag den 3. september 2014

Driftsforstyrrelser yousee

Indtast din fulde adresse inklusiv eventuel etage og dør f. Her kan du hurtigt se, om vi har registreret en fejlmelding på . Det har dog ingen indflydelse på vores drift, og du kan stadig .

Oversigt over fejl og problemer med Yousee. Fejl på Tv, Bredbånd og Telefoni på dele af Sjælland Vores teknikere arbejder på at rette fejlen. Du kan modtage DRs tv-signaler på mange måder, og derfor skal du vælge.


Se driftstatus på DIGI-TVs hjemmeside.

Der skal dog være mindst 5 som har rapporteret om samme fejl, før det kan læses her. Cookies er nødvendige for at få yousee. Coax), kan du indtaste din adresse her for at se driftsforstyrrelser.


Få overblik over eventuelle forstyrrelser på el- og fibernettet her. Der vil forekomme periodiske driftsforstyrrelser på TV, Internet, FM og IP-telefoni . Hvis der er fejl på dit TV, radio eller Internetforbindelse kan det skyldes driftsforstyrrelser i . Vi beklager den ulejlighe arbejdet medfører. Ved driftsforstyrrelser se mere information Mangler du kanaler læs her.

Det anbefales at foretage en ny kanalsøgning allerede nu, hvor du kun skal ændre . YouSee-produkter på din adresse. Se også: Ofte stillede spørgsmål . Flere andelshavere er blevet misinformeret . Du kan tilmelde dig vores automatiske varsel om driftsforstyrrelser, som du . Det betyder, at man kan ringe hjem fra Italien eller . Start med at vælge hvilken måde du modtager dit tv-signal på og vi vil gøre vores bedste for, at du hurtigst muligt får løst problemet. Få et hurtigt overblik over den seneste driftstatus på Fullrates bredbåndsnetværk.


Find oplysninger om vedligehold og arbejde på netværket som påvirker . Klik her for at se om der er driftsforstyrrelser på kabelnettet (Coax) Vis kabel driftsinformation. Det må forventes, at der fortsat kan være driftsforstyrrelser flere. Drift TDC erhverv Drift yousee . Foreningsweb kan du kontakte os på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg