tirsdag den 15. april 2014

Svævehylde egetræ

Toka Designs svævehylder er et dansk designmøbel til det moderne hjem, som fremstilles af det smukkeste europæiske egetræ. Danske designer hylder af det smukkeste europæiske egetræ. Skagen furnitures svævehylder passer til et hvert hjem, som fremstilles af det fineste og nøje udvalgt nordiske egetræ.

Svævehylderne fås både med lige og . Se vores store udvalg af hylder - Køb en svævehylde online hos BAUHAUS. Mørkbejdset eg, med læder strop 2. Finer, Hvidpigmenteret eg 2kr 1kr.

Brug en svævehylde til at udstille nips og pynt. Kort svævehylde med aluminiumsophængsliste. IKEA har et stort udvalg af hylder. Hübsch Displaystige Egetræ Natur 70x35xh185.


Ferm Living Hylde - Sortbejdset Eg. De luxe svævehylden fra BYBJÖRN er den elegante og stilrene svævehylde der giver en masse muligheder til indretningen. Sammenlign priser og læs anmeldelser af svævehylde Møbler. Der medfølger vægbeslag med til hylden, som er 5 . Wood Time er et anderledes og spændende ur, hvor urskiven er fremstillet af massivt eg, hvilket får .

Køb Træ design Hylde egetræ med rå kant og læderstrop billigt her. Kan få dem også some svæve hylde. Hej LDS, Jeg skal bruge en svævehylde, hvor de ene hjørne skal.


Fin og dekorativ svævehylde fra Menu. Vi har en del forskelligt til at ophænge hylder og skabe med. Lige fra små skabshyldebærere til de kraftigere skjulte hyldebærere, der kan bære større hylder. Massive bordplader og ubehandlede. Frøslev træ er Danmarks første træproducent af facadebeklædning.


Vi er specialister indenfor miljøvenligt imprægneret træ, træ profiler samt systemhegn. By lund svævehylde med læderstropper. Der var en gang, hvor svævehylder var populære. Det skyldtes nok det simple udtryk, som sådan en hylde kunne skabe. Dette giver hvert møbel sit helt helt eget særpræg.


Hylde, svævehylde med usynligt beslag. Nem montering, hvor beslaget slet ikke kan ses, når hylden er hængt op. I år elsker alle væghylde svævehylde!


Kig forbi vores butik på Amager eller køb din nye hylde online i . Egetræs dots til den elegante svævehylde Float Shelf fra Juncher Design. De runde magnetiske dots er af ubehandlet egetræ og giver et råt nordisk udtryk til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg