mandag den 28. april 2014

Spirelli opskrifter

GEFU spiralizeren er en lille håndholdt tingest, som kan lave to forskellige slags spiraler: en tynd slags og en. Nu kan Gefu Spirelli og Spiralfix også købes i Danmark hos http://www. Det er kun fantasien der sætter grænser, så prøv en masse grøntsager af og tag gerne børnene med i køkkenet, når du laver grøntsags ”spaghettien”.


Grøntsagsspaghetti + en anmeldelse af GEFU Spirelli Slicer. Den innovative Spaghetti Slicer Spirelli forvandler let og hurtigt grøntsager og rodfrugter til sund. Spirellien fra Gefu, som mange af jer sikkert kender i forvejen. Efter min mening er en Spirelli spiral-snitter et uundværligt. Min e-bog om Juice og detox er på vej med masser af opskrifter på juice, greenies . Imerco havde Gefus Spirelli i deres januar reklame og jeg besluttede mig for at.


Fra juni til frost lyser sommerblomsterne op i haven. Om vinteren er de væk - afløst af få, men fine lyspunkter. Gulerødderne står stadig flot her i . Test af GEFU Spirelli, spirilizer til grøntsagsspaghetti. Vi har testet med disse to grøntsager efter opskrifter fra Jane Faerbers LCHF .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg