fredag den 11. april 2014

Karcher højtryksrenser reservedele

Se vores store udvalg af kvalitets maskiner fra kärcher - med en maskine fra. Vi har et af danmarks største lagre af hvidevare reservedele og tilbehør. Kärcher højtryksrenser der passer til dit behov.

God kvalitet til den rigtige pris. Her finder du vores sortiment af tilbehør til højtryksrensere. Nilfisk Patio Cleaner terrassevasker til højtryksrenser.


Forbindelsesslanger mellem højtryksrenser og slangerulle.

Skumlanse til højtryksrenser cm. Her kan du se vores udvalg af tilbehør til højtryksrensere. Hos Harald Nyborg finder du et stort udvalg af højtryksrenser og tilbehør fra bla. Højtryksrenser med varmt vand er en hedtvandsrenser. Klik her og find den bedste pris nu!


Du kan også få tilbehør til højtryksrenseren, eksempelvis en terrassevasker,. Bosch Kärcher-adapter til AQT højtryksrensere. Pumpen har lagt på lager som reservedel.


Kraftfuld universal højtryksrenser.

Opretstående ergonomisk design. Driftssikker metalpumpe og induktionsmotor. Terrassevasker til højtryksrenser. Power dyse til rengøring svært tilgængelige steder f. Trykket kan justeres direkte på dysen fra bar til højtryksrenserens . Med denne lanse kan du effektivt og skånsomt vaske din bil, MC, . K3-højtryksrenseren er ideel til lejlighedsvis brug og normalt snavs, f. Tilbehør er en god måde at tilpasse din højtryksrenser til det arbejde den skal udføre. Hos os har vi et stort udvalg af højtryksrenser tilbehør der passer til f. RENEE forhandler alt til professionelle Gerni højtryksrensere!


OBS: Vi sælger ikke reservedele og udstyr til Gerni hobby højtryksrensere. Reparation og service af alle støvsugere. Aktuelle produkter og gode tilbud. Reservedele nilfisk højtryksrenser, Nilfisk højtryksrenser 1reservedele, Nilfisk.


Hos RV Maskiner, kan vi hjælpe med at finde den rigtige reservedel som dit produkt mangler. Med Kärchers originale tilbehør kan du optimere ydeevnen og dine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg