tirsdag den 3. september 2019

Hjemmelavet fuglefoder

Sådan laver du dit eget fuglefoder. Det er både let og hyggeligt at lave fuglefoder og mejsekugler selv. Det givet dig også mulighed for at tilpasse maden efter, hvilke fugle du helst .

Hjemmelavet vildt fuglefoder – DIY. Jeg har tidligere fodret med købte fuglekugler . Se også de spændende ophæng til fuglefoder. Når det er koldt, har fuglene behov for .

Dine børn vil elske at lave en fuglecafé med hjemmelavet fuglefoder til områdets småfugle, og så er det samtidig en god måde at bruge familiens madrester på. Her kan du se og lære, hvordan du sammen med dine børn, let kan lave foder. Fire gode opskrifter på hjemmelavet vinterfoder til havens fugle. Vi har samlet fire opskrifter på fuglefoder, du selv kan lave:. Gryde med blanding til hjemmelavede mejsebolde.


Halve skaller fra kokosnød er perfekte til fuglefoder. Gør det selv - hjemmelavet syrenblomstsaft. Lav fuglefoder af havregryn og lidt olie. Man kan også bare bruge den olie, man .

Altså en blanding af fedtstof og nødder så fuglene kan få noget at spise. Billedet af den sultne mejse blev taget før de hjemmelavede. Min yngste og jeg har hygget os med at lave hjemmelavede mejsebolde, som supplement til alt det andet fuglefoder vi giver havens fugle. Klik her for at se mange flere kreative ideer til fuglefodring.


DK kan du se hvordan du selv kan lave fuglefoder. Hver opmærksom på at det hjemmelavede fuglefoder ikke nødvendigvis altid hænges op, da ikke alle fugle . Jeg var løbet tør for mejsebolde, så der var ikke andet at gøre end at få lavet noget fedtholdigt fuglefoder selv. Svinefedt, parakitblanding og . Stone Planters - from Martha Stewart . Den skønne Marina er til evig . Lav dine egne fugle foder-kugler (foto: petworld.dk). Med sne og frost er det for alvor blevet tid til at tænke på fuglene.


Fuglemad kan være en fryd både for dig og for havens fugle. Se de smukke billeder og læs de næringsrige opskrifter på lækker fuglefoder. Diy-fuglekugler-hjemmelavet-fuglefoder-neon-have-efterår-vinter.


I vinteren flyver flere af fuglene sydpå, men et par få bliver tilbage og holder det kolde vejr ud. Når føden bliver sparsom, vælger mange at fodre . Se hvordan du laver dine egne hjemmelavede fuglekugler med grankogler. I år vil jeg også bruge nogle af grankoglerne til fuglefoder.


Forkæl havens fugle med hjemmelavet fuglemad. Solsorte, sjaggere, men også rødhalse spiser villigt rosiner. Senere laver vi hjemmelavet fuglefoder til at ta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg