torsdag den 12. september 2019

Cafe oksen

Det er muligt at bestille både forret, . Vi spiste hvad skulle være en lækker middag, på restaurant Oksen, min bøf var så kold da jeg fik den, den var så kold at den jerntallerken, hvor den skulle være . Kæmpe buffet med ALT hvad man kunne ønske sig.

Der er altid rigeligt at vælge . Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Restaurant Oksen, Horsens, Denmark. Køkkenet er åbent hverdag fra til 21.

Traditional Danish restaurant with high quality homemade . Oksebryst med peberrodscreme og friterede løg. Klassisk tatar med pickles, løg, kapers, peberrod og æggeblomme. Iceberg salat, rødløg, tomatskiver, agurk, chili og jalapeños. Køb brunch og andre oplevelsesgaver hos good times.


Grillet sandwich med okse, syltede løg og bearnaise. Serveres med friske salater, løg, tomat og agurk. Lækre frokostretter, forskellige menuer, vinkort fra hele verden. Kvalitetsoplevelser til barnedåb, konfirmation, fødselsdage, receptioner, bryllupper, kurser m.

Møre og saftige bøffer med garanti! Alle steaks hos OX-EN Steakhouse tilberedes på lavagrill. Hold din kommende fest hos Den Gyldne Okse - kontakt os for at høre mere.


Horsens by har du let og hurtig adgang til mange af byens tilbud – bl. Oksen: Stegt okse med urter serveret med lagret ost, egen sennep, frisk salat på fuglegræs, bløde løg, løvstikkemayo og hjemmebagt brød. Men konceptet og menuen med de møre bøffer er stort . Marinerede hvide julesil med æblekarrysalat, løgringe og kapersfrugt.


Kogt æg med friske Nordsørejer, hjemmelavet . Smørrebrød: Fiskedelle, kylling, laks og okse. Fiskefrikadelle med hjemmerørt remoulade, fennikel og sort sesam. Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Cafébutikken er en økologisk kombineret gårdbutik og Café, med mulighed for både at sidde ude og inde.


Okse mørbrad på den ene side af benet og filet på den anden side. Derfor har vi udvalgt en lille kreds afsjællandske slagtere som kun leverer de møreste og mest velsmagende udskæringer af okse, kalv, svin og lam. Så kan du oprette en profil der beskriver virksomheden for de jobsøgende. Studierabat på Cafe 22: Vi giver studierabat på Cafe ved fremvisning.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er . Cold cuts, udvalg af charcuterier på okse og gris. Carpaccio af okse Salat,parmesan,citron og brød 1100. Frokostanretning , Sil Mørbradbøf og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg