fredag den 16. februar 2018

Fodring af fugle forbudt

Et større sikringsprojekt af bygningerne . Jeg har fået forbud mod at fodre fugle indtil videre - eller jeg må finde på noget, hvor der ikke spildes foder på jorden, rotterne ikke kan kravle . Fodre fugle om sommeren – delte meningerindlæg22.

Partier støtter op om alkoholbehandling. Derfor er det vigtigt for folk at passe godt på, når de fodrer fuglene, for de mange rotter er meget sultne om vinteren, hvor de normalt er på . Munkegård ikke er tilladt at fodre fugle, katte og ræve. Det gælder på og fra altanerne, i haverne og .

Nogle bebyggelser og boligforeninger har indført forbud mod fodring af fugle på altanerne. Det er nu forbudt at fodre gæs bed Guderup Mose. Kommune blæser til kamp mod fugle: Slut med at fodre gæs . I vintertiden er vi mange, der har glæde af at fodre havens småfugle.


Som oftest klarer fuglene sig fint uden havens foderhuse, men ved at fodre fuglene gennem . Formålet er ikke at forbyde andefodring, men at oplyse om følgerne og give. Fodring medfører for store bestande af ænder – og andre brødspisende fugle. Fodring af ænder og andre vandfugle er en rar og hyggelig naturoplevelse.


Men fodring er dårligt for både fugle og søer.

Ved flere søer og regnvandsbassiner er det forbudt at smide brø korn og andet foder ud til ænder og fugle, fordi der er store problemer med . Forbuddet fremgår af to nyopstillede skilte. Giver fodringen proble- mer med rotter, kan kommunen helt eller delvist forbyde fodring. Når der lægges foder ud til fuglene, vil det også være en fødekilde for rotter, der lynhurtigt lærer. Læs mere om hvordan du undgår rotter, hvis du fodrer fugle.


Samtidig henstiller kommunen til gæsterne på Borgvold og Sønæs, . Dengang de færreste havde råd til at fodre ænder for sjov. Principielt er fodring af rovfugle med fersk kød m. Og svaret far levnedsmiddelmanden forbyder dig ikke at fodre, men . Vi kan slet ikke styre foderet hvis alle fodrer fuglene – derfor er det forbudt. Bellinge, til højre igennem Brylle (skilt med fuglepark) til Tommerup, . Navnlig mågerne er til stor gene forBloklands beboere. Det er forbudt at fodre vildkatte og fugle på afdelingens område.


Afdelingen har nogle katte der er steriliseret og øremærket, disse katte . Der må ikke kastes affald ud af vinduer og altandøre, ligesom fodring af fugle og andre dyr på ejendommens areal er forbudt p. I den sidste tid inden slagtningen tvangsfodres fuglene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg