onsdag den 19. april 2017

Isterninger pris

Vi leverer isterninger og knust is til HELE DK. Finder du isterningerne billigere et andet ste matcher vi prisen -. Isterninger – Vi har is til din fest ‎Butik ‎Is i poser ‎25kg isterninger i pose25kg isterninger i pose, leveret lige til døren - IsTilFest. Lignende25kg isterninger til din fest.


Køb 25kg isterninger og vær sikker på at der er nok til festen. Finder du en billigere leverandør, matcher vi prisen -. Spar besværet og køb isterninger der er klar, hos os. Ring for priser (leveres af separat vogn) Standart skulptur er H:1M B:5M D:25M Send Firma lo. Vælg mellem isterninger, knust is, tøris, isblokke og isskulpturer.


Hent selv eller få dem leveret lige til døren. Vi garanterer prisvenlighed og en kold oplevelse! Store amerikanske frysere fyldt med krystalklare isterninger og knust is i kg poser pryder forpladsen hos OK Plus butikker. Her har du mulighed for at købe . Sammenlign tilbud og priser på isterning.


Hej Aminos Er der nogle af jer der ved hvor man kan købe en masse isterninger for en god pris? VIP salg af isterninger og knust is til virksomheder (med CVR-nummer). Bestiller du til afhentning torsdag eller fredag er prisen 2kr. Har du brug for isterninger her og nu?


Du kan altid finde vores poser med kg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg