fredag den 7. april 2017

Hpfi relæ pris

Vi er dækket af TEKNIQ's garanti, og monterer HPFI-relæ. I Danmark er det lovpligtigt at have enten et HFI eller HPFI-relæ i bolig eller lejlighed. Dette tiltag er lavet for at mindske chancen for brand og elektriske stød. Sammenlign priser og læs anmeldelser af hpfi relæ 40a El-Artikler.


Klik her og find den bedste pris nu! Med et HPFI-relæ kan du undgå, at dit tv, vaskemaskine og anden elektronik går i stykker, hvis der kommer overgang i strømmen. Vil du gerne undgå at betale en for høj pris for dit nye HPFI relæ? Vi giver dig det bedste sparetrick - gratis og . Få installeret det lovpligtige HPFI-relæ til en kampagne pris på 128- kr.


Prisen forudsætter at der er plads i el-tavlen og gælder i storkøbenhavn. Hvad er en rimelig pris til en elektriker for et HPFI-relæ inkl. Er der andre gode grunde til at jeg bør få installeret et HPFI-relæ? Vores ydelser samt priser (excl. moms):. Kontrol og test af HFI-relæ + dokumentation kr.


Skift fra HFI- til HPFI-relæ A kr. DAN-EL A/S monterer et nyt HPFI relæ i din eksisterende tavle som garanterer. Prisen forudsætter, at din gamle HFI afbryder sidder i en tavle der er beregnet . Skal du have monteret HPFI-relæ eller eltavle?


Komplet-el ApS installerer og renoverer eltavle for private og erhverv i Nordsjællan herunder HPFI-relæ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg