tirsdag den 6. december 2016

Køkkenkværn kommune

Inden du går ud og køber og installere en køkkenkværn, er det vigtigt, at du søger din kommune om tilladelse først. Ikke alle kloaksystemer er dimensioneret til at . En affaldskværn kan hjælpe dig af med køkkenaffald på en miljøvenlig måde.

Men det er langt fra alle kommuner, der tillader køkkenkværne. Som eksempel kan nævnes Odense Kommune, hvor du kun . De fleste kommuner stiller derfor krav om, at der sendes en. Installér ikke en køkkenkværn under køkkenvasken, der leder.

Køkkenkværne må kun monteres med tilladelse fra Silkeborg Kommune. I Silkeborg har vi endnu ikke givet tilladelse til køkkenkværne. Horsens Kommune ønsker ikke at brugen af affaldskværn – affald hører til . Kværnene må kun monteres med kommunens . Elgiganten sælger forbudte køkkenkværne. I Danmark er det imidlertid kun enkelte kommuner, . Anvendelse af køkkenkværne som findeler affaldet og leder det til.


Middelfart Kommunes Regulativ for affald fra husholdninger § 23. Herhjemme har Odense Kommune som den eneste kommune .

CO2-udledning ved håndtering af orga-. Du skal have en tilladelse af kommunen, før du kan installere en . I Assens Kommune har vi vilje til vækst! Vi har fokus på udvikling, skaber rammer og muligheder for en god livskvalitet for borgere og tilflyttere samt understøtter, . En køkkenkværn er et elektrisk køkkenredskab, som findeler organisk affald fra madlavningen.


I de fleste danske kommuner kræves der tilladelse til at opsætte en køkkenkværn. Generelt må køkkenkværne kun monteres, hvis kommunen giver en tilladelse hertil. Holbæk Kommune tillader det ikke, hvilket fremgår af . Selv om de fleste kommuner ikke . Miljø er myndighed på opsætning af køkkenkværn. Ved at anvende en køkkenkværn reduceres mængden af organisk affald i. Thisted Kommune ikke er dimensioneret til at transportere det . I første omgang en forsøgsperiode på to år.


Det er politisk bestemt hvordan du skal komme af med dit affald læs evt. For at gøre det nemmere for dig, har vi lavet en ansøgningsblanket for dig .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg