mandag den 19. oktober 2015

Nilfisk højtryksrenser 150 bar

Sammenlign priser og læs anmeldelser af højtryksrenser 1bar. Klik her og find den bedste pris nu! Med et tryk på 1- 1bar fjernes skidt hurtigt, ligegyldigt hvor hårdt det sidder fast .

Stort udvalg, god pris og hurtig levering. PH X-TRA 1bar med slangerulle (10.m). PH-X-TRA højtryksrenser er en 150! God kvalitet til den rigtige pris.

KEW 1bar højtrykspumpe, KEW højtrykspumpe 1bar. En højtryksrenser på 1bar er ideel til de små rengøringsopgaver. Den er normalvis mere lydsvag end en højtryksrenser på 1bar og derover.


Robust og kraftfuld højtryksrenser til krævende semi-professionelle opgaver. P X-TRA - Den har faktisk også et pumpetryk på hele 1bar og en. Med de 1bars tryk kan den klare alle vansklige opgaver omkring hjemmet. Den bedste højtryksrenser er nem at finde, hvis du gør brug af vores helt nye test.


Pumpetryk på 1bar – max volumen på min. Husk, at hvis du vælger en højtryksrenser på 1bar eller derover, så skal den .

Presión de trabajo (máx.) 1bar. De største maskiner kan spule ved omkring 1bar med en gennemstrømning . Højtryksrenser pistol til stihl, 1bar. Excelent E1Mange dele er udgået. T1overfladerenser og et rengøringsmiddel til terrassen.


Jagstzell-Dankoltsweiler, Tyskland. Nilfisk højtryksrenser efter dit behov. De er udviklet til anvendelse mange steder, f. Så at sammenligne en stor prof højtryksrenser, med en af de små hobby, så bliver du nok skuffet. Shop efter alto nilfisk højtryksrenser på Kelkoo.


Køb online eller ring os for personlig service! Flise renser stor model 1kr brugt Fragt koster min 75 . Driftssikker metalpumpe med messingtopstykke og induktionsmotor . Mobil allround hobbyrenser med høj ydeevne - 1bars tryk. H X-TRA 1bar med slangerulle (10.m). X-TRA er en højtryksrenser med fantastisk ydeevne og som dermed klarer selv de vanskeligste rengøringsopgaver.


Det opretstående, ergonomiske og kompakte design gør højtryksrenseren nem både at betjene, opbevare og transportere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg