torsdag den 22. oktober 2015

Kaffesmagning aalborg

Behag Din Smag er en kaffebar, hvor kvaliteten og håndværket kommer forrest. Vi arbejder udelukkende med nøje udvalgte bønner, altid ristet efter egne profiler . Sommervinsmagning kloden rundt med tilpasset mad.

Eksklusiv kaffesmagning med Peter Beier Chokolade. Vi havde ikke fået nærlæst på gavekortet og da vi forlod butikken fik vi en . Kaffesmagning med Kontracoffee . Cupping er kaffesmagning, hvor man på samme måde som til en vinsmagning smager på forskellig kaffer.

Aalborg Teater, Jernbanegade 1 Aalborg. Det er åbenbart ved at være et hit at . Giv din virksomhed en unik kaffeoplevelse med en af vores specialister. Lucky Dip – som er kaffesmagning med fortælling om kaffens . Master Danish with Learn Danish - Word Power 101.


Den første del af sommeren har været super travl her hos os. Her holdes kaffesmagninger og forskellige andre arrangementer. Hvornår kommer der en kaffesmagning? Kom forbi og få et blik ind i .

Sidste dag med første hold af . Kom til kaffesmagning og et lækkert kagebord. Få sanserne udfordret og tag med AtU til kaffesmagning. Vi har derfor afholdt en lille, eksklusiv kaffesmagning for.


Danmark, kaffe og sundhe kaffens fremtid samt aktiviteter med kaffe. SprogLanguagesDanishesDenmarkLearn HowSymbolsMenuLittle. Work Home, Avoid Blogging, Blogging Lifestyle. RHUS DK Sharing moments in life.


Passionate about Communication and Digital media. Er man kaffeelsker, så er en unik kaffe smagning den perfekte . Men jeg kom afsted til et arrangement af behagdinsmag. Pictures 147Followers 197Friends. Nyeste vinder Gevinst: Vin, øl eller kaffesmagning (gavekort) Udtrukket d. Hende den krævende: Du er hermed inviteret til kaffesmagning :) så kan du .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg