onsdag den 20. maj 2015

Rengøring af gaskomfur

Aalborg Forsyning, Gas beskriver i denne video, hvordan du selv kan rengøre og vedligeholde dit. Bageplader, bradepander og gasbrændere på et gaskomfur bliver let grimme af fastbrændte madrester. Et gammelt husråd kan dog hjælpe! Her er nogle gode råd til at rengøring af ovn, kogeplader og gasblus.


Et gaskomfur har brændere, der oftest lavet af jern, og de renses for sig. Mange synes, at rengøringen af et gaskomfur er besværligt og tidkrævende. Aalborg Gas giver dig et par gode råd om, hvordan du kan gribe det an - det er slet . Til rengøring af støbejern på gaskomfuret, bruges ganske almindeligt opvaskemiddel på en blød svamp.


Afvask jernet indtil du har opløst fedtet og vask derefter . Rengør jævnligt din gaskomfur for at sikre dens udseende og funktion. Giv dit gaskomfur en let rengøring efter hver brug og en grundig rengøring ved . Vi giver dig gode råd til rengøring af din kogeplade, uanset om det er en. To af vores gasbrændere er nu stoppet næsten helt. Formodendlig efter flittig rengøring med fugtig karklud.


Derfor er spørgsmålet om hvordan man kan rense et gaskomfur( samt elektricitet, og keramik), mere end nogensinde på husmødre . Dog kan de let skilles ad og alle løsdele kan rengøres i hånden. Der findes ingen anmeldelser af Gorenje K66121AW gaskomfur .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg