torsdag den 21. maj 2015

Exido ismaskine manual

Download and view manual or user guide EXIDO 246-0Ice cream maker online. Click here to go to download EXIDO 246-0Ice cream maker for free. Wilfa ismaskine ICM C- Duration: 2:20. SkiftselvDK 8views 2:20. Det er ingen sag at lave en lækker omgang hjemmelavet is, når du har fået fat i en Exido ismaskine.


Find din bedste opskrift på is, softice, sorbet eller frozen . Ismaskinen fra Exido er et godt valg for dig der ønsker en ismaskine med kompressor, men ikke helt er parat til at bruge flere tusinder kroner på en ismaskine. Vælger du en ismaskine med kompressor, sørger den selv for at nedkøle din is. Jeg har i dag været i Bilka og hente en fuldautomatisk ismaskine med egen kompressor fra Exido. Havde forhørt mig lidt inden køb, og folk . Take particular note of the safety precautions.


We also recommend that you keep the instructions . Det kan være svært at vælge den rette ismaskine, da der er rigtig mange forskellige producenter og maskiner på markedet. De fleste er simple at lave, især hvis man har en ismaskine til hjælp. Køb og salg af Ismaskine i Køkkenudstyr og -maskiner på DBA.


Ismaskine, Exido, Ismaskine kan lave op til l is af gangen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg