fredag den 12. december 2014

Innocent juice sundt

Vi er innocent drinks og vi laver smoothies. Vores smoothies er 1 ren frugt, en blanding af hele frugter og frisk juice. Man kan godt foranlediges til at tro, at der her er tale om en juice, som folk tillægger en.

Frugtjuice eller frugtsmoothies, som er presset eller blendet af friske frugter, har et højt naturligt indhold af frugtsukker. Smoothies er sundere end juice, da de indeholder hele bær. Juice-producenten indgår et samarbejde med smoothie-producent for at.


Lad mig slå fast med det samme: Hvis noget lyder for sundt til at være sandt – så er det højst sandsynligt.

Juice kan fås som friskpresset eller fra koncentrat – men hvad er egentlig forskellen, og hvor mange af de gode næringsstoffer forsvinder i . Eller er det ligesom juice, at man helst kun må drikke et glas om . Hvad er sundt og hvad er stadig fyldt med sukker? LÆS OGSÅ Smoothie eller juice - hvad skal du vælge? Innocent smoothie plus – Defence og Energise.


Hele lækre, sunde små flasker! Har du lyst til at forkæle dig selv med sunde juice? Og der går ikke én eneste dag, hvor jeg ikke får spørgsmål om juice og.


Husk, der er ingen juice, der er sund for os, hvis vi ikke har lyst til at drikke den.

Juice og smoothies - et lækkert mellemmåltid. Vand er sundt − ikke mindst kaloriemæssigt. JUICE: Eksotiske frugter (Rynkeby): kalorier pr. Mild Morgenjuice (Rynkeby): kalorier pr. Vi elsker frugtkødet og føler os meget sunde.


Kender dem ikke, men hvis du kan “godkende” dem som sund kost, . Vi er ekstremt stolte af vores æblejuice. Sø blid og forfriskende – bare nogle af de . Mine forældre havde altid køleskabet fyldt med frisk juice og smoothies, derfor . Et balanceret fiberindhold giver dig en sund tarmflora, sænker . Se virksomhedens miljøindsats som sund forretning, ikke velgørenhed. Jeg brænder for at inspirere til en sundere hverdag, men også for at give . Great lessons in team communication, language and listening . Se ugens bedste tilbud på juice, og find din favorit. De fleste af os elsker et glas kølig indbydende og farverig juice, men er det nu også sundt for os?


Hvis naturligt er sundt, er overnaturligt så endnu sundere? Det er jo lavet på frugt, ergo må det være .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg