mandag den 22. december 2014

Combi gas og kulgrill

Alle vores grill er nu godkendt til naturgas. Se en oversigt over alle grill-modeller fra JensenGrill, de mange muligheder og udvalget af . Det system giver maden den saftige lækre smag, man kender fra kulgrill. Se vores store udvalg af kombigrill. SAfire Gas grill, kan med et brændkammer også bruges som kulgrill.


Grillmodeller indenfor Webers kulgrill, gasgrill eller elgrill og få alt at vide om. OutdoorCheff gas kuglegrill med Easy Flip tragt gør det muligt at skifte mellem direkte og indirekte varme på få sekunder. Allerhelst kunne vi tænke os at vi kunne kombinere gas og kul, altså så vi kunne vælge hvad. Glæden ved at grille på en ægte kulgrill, skal man ikke gå glip af, når man vælger en gasgrill.


Derfor præsenterer vi denne smarte . Smager kød bedst fra en kulgrill? Er det sundere, når det er stegt på en gasgrill? Og hvad er nemmest og sundest – gas eller kul?


Event Rotisserie Combi Grill kan både anvendes med gas og kul. Fordele og ulemper ved gasgrill og kulgrill. En glimrende allround grill der kan grille hele lam, pattegrise, hele kyllinger, oksehøjreb mv. Event rotisserie Combi er en grill der anvendes med både kul og gas.


Til hele lam, pattegrise, kyllinger, bøffer, pølser mv. Danmarks største udvalg af havegrill! Cobb Grill, Cook-It, Broil King m. Her finder du et bredt udvalg af grill til både el, gas og kul. Grill altan Den her smarte sag er næsten selskrevet på altanen!


Grillen har en indbygget ventilator, . Den danske grillekspert har griller og en klar holdning til det store spørgsmål: Er grill-kul bedre end gas? Se det store udvalg af kul- gas- og elektriske grill, så du kan lave lækker grillmad hele tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg