fredag den 2. maj 2014

Rabarberis med hvid chokolade

Vi gjorde isen lidt mere syndig ved at tilsætte lidt hakket hvid chokolade – dette kan dog sagtens undlades. Isen blev lavet uden ismaskine . Frisk opskrift på rabarberis med græsk yoghurt og vanille.

Giv kant til din is med en frist rabarberkompot. Prøv dessertkokken Morten Heibergs syrligt-søde is med rabarber. Opskrift på rabarberis med chokolade og pistacie.


Skovsyre og citronverbena til pynt.

Rabarber, jordbær og hvid chokolade. Få opskriften med hvid chokoladecreme her. En sød og forsommerlig rabarberis med en svag lyserød farve og skønne.


Fordel derefter en god klat chokoladecreme oven på og top denne med endnu et lag rabarberkompot, inden du lægger næste bund på. Prøv at søg herinde, for jeg ved at jeg har lagt en opskrift op på rabarberis med hvid chokolade. Om sommeren er forfriskende, kølende ispinde altid et smagshit.


Denne variant er lavet på skyr med hindbær og hvid chokolade, så den er noget lettere end de . Jordbær med hvid chokolade og pistacie. And this week, you can save on these guys with .

Icepops lavet af rabarberis og overtrukket med hvid chokolade. Lidt ligesom popcakes bare med is! Frozen skyr med bagte blommer og brændt hvid chokolade Lækre bagte blommer med brændt hvid chokolade - en spændende kombination til den naturelle . Frisk rabarberkompot, hvid chokolade og sprøde knasende shortbreads er den perfekte afslutning på en dejlig middag. Honningkage med hvid chokoladeparfait og rabarberkompot. Hvid Chokolade delice “kronprinsesseparret” . Mens mørk chokolade og rabarber ikke er de allerbedste venner,.


Hindbær-rabarber-is med chokoladeovertræk . Drys med det samme med frysetørrede hindbær eller anden pynt inden . I denne uge: Hvide asparges med vagtelæg og rabarber-is med. Til chokoladesaucen varmes fløden op, chokoladen hakkes og kommes i . Blæksprutte, bagt glaskål og muslingsauce. Svinekæber, brændt spidskål, bacon, tyttebær og peberrod. Kroens rødgrød - danske jordbær - krystalliseret hvid chokolade - creme doouble. Blød chokoladekage med friske bær, rabarberkompot med hvid chokoladecreme, samt syltede rabarber med vanilje, rabarberis og marengs.


Yoghurtis med rabarber og chokolade – en let, men syndig mundfuld. TIP: Er du ikke til mørk chokolade, så udskift det med hvid chokolade – det går også ret . Hovedret 3: Urtebagt hellefisk med hvide og grønne asparges, nye danske. Pillede fjordrejer, nye hvide asparges, hollandaise (+ 10g caviar 1kr. ).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg