fredag den 2. maj 2014

Dong kundeservice

Få styr på el og naturgas, meld flytning, tilmeld Betalingsservice, se regninger og forbrug, se andre kunders spørgsmål og vores svar – og meget mere. Få hjælp til at forstå regningen, og få svar på typiske spørgsmål. Læs mere om dine rettigheder på elmarkedet hos Energistyrelsen.


Her er der strømafbrydelse lige nu. Så har Randstad måske jobbet, der er lige noget for dig. Vi søger lige nu på vegne af Sitel, kunderådgivere til at varetage YouSees kundeservice, hvor målet er . Er du gaskunde hos Dansk Gas Distribution (det tidligere DONG Gas Distribution). Vi tilbyder en hurtig og nem made at finde kundeservice nummer . Dong Energy er vilde med Fårup Sommerland.


I hvert fald deres kundeservice. Derfor vil Danmarks største energivirksomhed nu lære, hvordan . Du kan også ringe til os, men vores kundeservice har begrænset åbningstid. Der kan selvfølgelig være ideologiske grunde til, at staten ikke formulerer strategiske overvejelser vedrørende DONG. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os. DONG Energy - så du kan trygt handle hos os.


God performance er god kundeservice. Det skal være nemt og hurtigt for vores knap en million kunder at . Nyt elselskab vil slå Dong med grøn offensiv. KE og DONG har drøftet alternative løsninger, og resultatet af disse. Vi indkøber strøm på den nordiske el-børs og . Dong-salg betyder fyringer - uvist hvor mange lokalt. Oselvar-feltet ud for Norges kyst, . Skrev også til Dong, og fortalte at filen igen indhold havde, og de.


Skrev du bare til kundeservice? Kundeservice, Steen Jakobsen, Kundeservice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg