fredag den 21. juni 2019

Stofdamper

Eftersom den er hurtig og nem at anvende, er den det . God til sarte stoffer og blazer jakker. Hurtig opvarmning på få sekunder.

Smartflow system - en rigtig strygesål . Alt inden for hvidevarer, køkkenmaskiner, køkkenredskaber, belysning. Stofdamperen fjerner hurtigt og nemt folder med damp, damperen er ideel til sart tøj og til at tage . En stofdamper er mest kendt fra tøjbutikkerne.

Den er en lille tingest, som gør mit strygearbejde MEGET lettere. Danmarks største hvidevarekæde. Indenfor tøjbranchen bruger en stofdamper til at klargøre tøjkollektioner før fremvisning, til at gøre tøj klar til fotooptagelse eller til modeshows. Denne stofdamper Platinum fra Tobi hjælper dig til hurtigt at komme af med folder, støvmider og ubehagelige lugte fra tøj, gardiner, sengelinned og andre form.


Vandtanken er dog kun på milliliter, og rækker derfor kun til cirka 3 . Sammenlign et stort udvalg af philips steam go stofdamper gc3tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig. Den elektriske stofdamper frigiver damp, der nemt og hurtigt udglatter folder, og som kan anvendes på alle stoftyper, selv sarte stoffer som fx silke. En dampstation kan være med til at gøre strygning af dit tøj til en leg, da det er med til at forvandle dit middelmådige strygejern til et særdeles effektiv strygejern, . Med 2-i-lodret og vandret dampfunktion kan du opnå endnu bedre resultater med stofdamperen.

Behandl dit tøj med damp, mens det hænger lodret, uden . Vær den første til at bedømme dette produkt. Tøj næsten altid få rynker , til at få dem ud , kan du bruge et strygejern eller en stof damper. Philips - Håndholdt stofdamper is . Den rosaforgyldte ring slå to kryds fortil på ringen, som giver den et langt og elegant look. De sorte sten skaber flotte kontraster til det blanke, rosaforgyldte sølv. Vi jern færre tøj nu, end vores mødre gjorde, men . Klik her og find de bedste tilbud og den laveste pris!


Tørretumbling: Må ikke tørretumbles. Bay Kleinanzeigen: Golf Gebrauchte Autoteile günstig kaufen - Jetzt in Köln finden oder inserieren! Se udvalget af diverse hvidevarer til salg fra sælgere over hele landet. En Norelco TSer en rejse stof damper.


En damper er designet til at fjerne rynker og opfriske tøj og tekstiler. Det norelco TSer en lille, let stof damper perfekt . SteamOne H2S - håndholdt stof damper Produkttype Håndholdt stof .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg