onsdag den 8. maj 2019

Idos vaskemiddel

Rent tøj og en ren samvittighed for miljøet. Markedsundersøgelser viser at af gangene bliver vaskemiddel ikke doseret korrekt. Dette kan føre til pletter på tøjet.

Doserer du også vaskemiddel på øjemål? Der findes forskellige varianter, fx i-Dos fra Bosch og TwinDos fra Miele. Siemens IQ 7i-Dos har et nyt automatisk system, der selv.


Bosch og Siemens i-Dos vaskemaskinerne har et nyt automatisk system, der.

Dos vaskemaskine doserer og måler automatisk rette mængde flydende vaskemiddel, baseret på mængde, valgt program og, hvor snavset tøjet er. Bosch i-DOS er vaskemaskinen, der automatisk og præcist doserer mængden af flydende vaskemiddel efter mængden af vasketøj, tøjets materiale og hvor . Vælg en model med i-DOS og lad maskinen dosere vaskemiddel for dig. Centrifugeringsomdrejninger, EcoPerfect, SpeedPerfect, i-Dos i-Dos Menu, Grundindstillinger og 24 . Fantastiskt bra med I-dos, bra funktioner och tyst. Langt de fleste danskere bruger øjemål til at dosere vaskemiddel.


Dos, gør at du sparer både vand og vaskemiddel. Den nye generation af vaskemaskiner med den såkaldte i-DOS-teknologi doserer selv flydende vaskemiddel ved at veje mængden og . Rene klær og god samvittighet for miljøet.

Denne smarte vaskemaskinen med i-Dos system vil . Bruger du normalt for meget vaskemiddel? Aldrig mere overdosering: Den nye iQ 8vaskemaskine med i-Dos har et indbygget doseringssystem, der doserer den rette mængde vaskemiddel til din vask . VIND en Bosch WAT286B8SN vaskemaskine med i-DOS (automatisk og præcis dosering af dit vaskemiddel). SÅDAN DELTAGER DU: klik på billedet, så kan du . Pletfjerningsautomatik med individuelle. Automatik programmer: Sensorstyret vask og dosering. Har du tendens til at bruge for meget vaskemiddel?


DOS, som sikrer, at doseringen . Den smarte Siemens vaskemaskine vælger . Med autodosering af sæbe slipper du for selv at påfylde vaskemiddel, da det sker automatisk. DOS: optimalt vaskeresultat med minimalt forbrug og maksimal. Dos avgjør automatisk den riktige doseringen av flytende vaskemiddel som trengs for vasken din, basert på vekt og hvilket program du har . Den benytter et intelligent doseringssystem, iDos, til automatisk indføringskontrol af flydende vaskemiddel og skyllemiddel. Innovativ motorteknologi forbedrer . DOS doserer automatisk flydende vaskemiddel og skyllemiddel, afpasset efter . Systemet tilpasser automatisk mængden af vaske- og skyllemiddel til mængden af vasketøj.


Med i-DOS skal du kun fylde vaskemiddel på maskinen efter ca.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg