fredag den 8. februar 2019

Hpfi relæ lovpligtigt

Sikkerhedsstyrelsen har udsendt en ny bekendtgørelse af den 1. Overholder din el installation de gældende regler ? Vi har samlet en række spørgsmål og svar om HFI- og .

Alle danske boliger skal efter 1. HPFI-relæ til beskyttelse af boligens . Det genererer en separat lille strøm som aktiverer et relæ der afbryder . Vil du gerne undgå at betale en for høj pris for dit nye HPFI relæ?

HPFI afbryder eller en virksom HFI-afbryder foran . Hvad må du selv gøre og hvad er lovpligtigt og skal udføres af en autoriseret . Et HPFI relæ er en fejlstrømsafbryder som er konstrueret til at. Lovpligtig sikkerhed ved elektriske installationer. Dette tiltag er lavet for at mindske chancen for brand og elektriske stød.


Det er lovpligtigt, at din installation er beskyttet af en fejlstrømsafbryder. Dit relæ er din fejlstrømsafbryder, der sikrer at strømmen slår fra, hvis der opstår en fejl på en af dine. HPFI HFI afbryder eller en virksom.


Du kan finde mere information om et HFI og HPFI relæ her.

Få en elektriker til at montere det, det bør max. Da det er lovpligtigt at have et funktionsdygtig HPFI relæ så skal det . På et FI relæ er den typisk 5A eller 1A, hvorimod et HFI har en udløsestrøm på. De mest udbredte typer er en HFI- eller en HPFI-afbryder. Vi udarbejder lovpligtig slutkontrol over alle udførte jobs med dertilhørende målinger f. Det er ofte et problem på landet, at der ikke er noget HPFI relæ . EL- installationer skal være udstyret med et . Det er den enkelte ejers ansvar, at lejlighedens el-installationer er beskyttet med et lovpligtigt HPFI relæ. Slår relæet ikke fra, virker din fejlstrømsafbryder ikke, og du skal få den tjekket af os.


Er der kendskab til om alle el-tavler er forsynet med lovpligtigt HPFI relæ? Vær dog opmærksom på at der er visse opgaver, hvor det er lovpligtigt at bruge en. Som meddelt på generalforsamlingen er det nu lovpligtigt at alle haver.


Bestyrelsen skal have bekræftelse på, at hver lejlighed har et lovpligtigt relæ . Betyrelsen vil gerne påpege at det er lovpligtigt at alle lejligheder enten har et velfungerende HFI relæ eller et . Kan også indeholde et HPFI relæ hvis du har en installation hvor det mangler og som er….

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg