onsdag den 12. december 2018

Gls send pakke

GLS tilbyder pålidelig leveringsservice til virksomheder og private. Det er nemt og sikkert at sende en pakke med GLS. Vi arbejder altid med korte leveringstider.

Prisen for at sende en pakke via en GLS PakkeShop afhænger af pakkens størrelse. Svar på ofte stillede spørgsmål fra private kunder og mindre virksomheder, der sender få pakker. Private og virksomheder, der sender pakker lejlighedsvist, kan sende dem med GLS til EU-lande. Internationale tidsbestemte transporter og fintmaskede .

Nem returnering af pakker med GLS. Skoene har forkert størrelse, eller de bestilte jeans sidder ikke rigtigt. Det har vi en enkel løsning på. Hvis du ønsker det, kan GLS stille pakken på et aftalt sted.


Find din nærmeste GLS PakkeShop online. I en PakkeShop kan du sende pakker eller hente pakker, der er sendt til dig. Hurtigt og pålideligt - sådan vil du gerne modtage din pakke. Og det er præcis sådan, GLS ønsker at levere pakker på vegne af afsenderne.


Du finder svar på de oftest stillede spørgsmål og hjælp til at sende eller modtage din pakke ved at klikke på den for dig relevante knap.

Pakker af en værdi på mere end 200. GLS Pakkeshop er et billigt og effektivt produkt, hvis du vil sende pakker til private. Når du køber GLS forsendelser via Pakkelabels. Hos GLS bliver din pakke håndteret både automatisk og manuelt, og pakken skifter hænder flere.


Send dem hver for sig, så hver pakke har sin egen label. Send til hele verden med vores fragtaftaler. Bring, DAO36 DHL, GLS, PostNord og Danske Fragtmæn hvor vi . Let, hurtig og effektiv klargøring af dine pakker. I samarbejde med PostNor GLS og DAO3tilbyder GulogGratis. Spar penge på dine forsendelser.


Skal du sende en pakke, finder du her priser for pakkeforsendelse og pakkepost fra. Foruden UPS og FedEx, samarbejder de med både Postnord og GLS. På den måde kan kunderne nemt hente og sende deres pakker lokalt, . Send hurtigt og nemt dine pakker med GLS.


Vi er integreret til YourGLS – der gør, at du nemt og hurtigt kan booke dine forsendelser med GLS. Velkommen til vores hjemmeside. Virksomheder og private – alle kan sende pakker fra en GLS Pakke Shop.


De er en del af en eksisterende butik . Vi kan også sende pakker til GLS pakkeshops - dog kun pakker op til kg. Vælg denne fragt ved check out - og find selv en .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg