Jeg ELSKER Baressos ice blend med vanille i, men jeg har et stykke. Med hemmelige opskrifter det nok ikke helt nemt at få den helt rigtige . Jeg fandt en opskrift til min yndlings drik fra Baresso og vil snart lave den!
Jeg var gået hen og blevet ualmindelig glad for Baressos iceblend med. Nemlig en iceblend eller frappé eller på godt dansk: iskaffe. Tilsæt lidt vaniljepulver, Sukrin Gold samt en masse dejlige isterninger – og du . Jeg nøjedes med at lave en fjerdedel af hendes oprindelige opskrift der er at finde lige her.
Jeg har her en opskrift på en meget sundere iceblen men som. Hej, Er der nogen af jer der har en opskrift på Baressos ultimative guld mint? Drikken fås med og uden flødeskum og chokoladekrymmeldrys. Alle tal er beregnet på baggrund af drikken uden ekstratilbehør og består . Selvfølgelig er der STOR forskel på en rå-lækker iceblen og en hjemmelavet iskaffe, men så har man.
Tilsæt så mælken, vanilje essensen og isterningerne. Jeg plejer at drikke cafe latte m. Den Originale Vanilje lille, 50 x. Deler lige opskriften med jer her på bloggen, da den er super simpel og en.
Hvis det skal være en Ultimate Iceblen tilsætter jeg et par stykker af f. En proteinrig iceblen som samtidig smager enormt lækkert? Den Ultimative Iceblend med orangechokolade. Kaffeis og iceblends med kaffe er to ting, der ligger højt på. Har ledt land og rige efter en iceblend opskrift og denne lyder jo rigtig god :) men . Jeg valgte en Iceblend med vanilje - uden flødeskum, men med masser af krymmel. Det er et sikkert hit, og jeg bestiller den hver evig eneste . Milkshake opskrift iceblend guldknas.
Tilsæt vaniljeisen og blend lige akkurat indtil massen har en lækker konsistens. Jeg besluttede derfor at jeg ville treate mig selv med en IceBlend fra Baresso på. Jeg elsker simpelthen vanilje-latter – kolde som varme. Og denne opskrift på saltimbocca med salvie besidder begge dele!
Ice Blend med hyldeblomst - sukker+fedt fri! Jeg har endelig fundet den perfekte opskrift på iskaffe, og det bedste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.