tirsdag den 19. juni 2018

Shiatsu fodmassageapparat

Sammenlign priser og læs anmeldelser af Fodmassage Velvære. Denne fodmassage maskine er én af dem, hvor der ikke . Und dig selv en dejlig fodmassage!

Shiatsu Fodmassage-apparat - CoolStuff. Få en dejlig og afslappende fodmassage – hvor og hvornår det end passer . Beurer FM fodmassage med massagehoveder.

Giver fornemmelsen af en ægte fodmassage blot ved at sætte fødderne op på apparatet. Du kan aktivere infrarød varme, som har en behagelig afslappende effekt. Med afslappende infrarødt lys og shiatsu massage.


Den har varmefunktion, der lindrer muskelinfiltrationer og . Mangler du også en forstående partner, der er klar på fodmassage, hver eneste gang du vil have det? Afslappende shiatsu fodmassage med massagehoveder. Slap af efter en lang dag med en effektiv fodmassage.


Fod-massage med kraftfuld shiatsu-fodmassage. Opvarmet, ergonomisk formet massageflade med infrarødt lys til opblødning af muskelinfiltrationer og .

Derfor elsker alle også fodmassage. Problemet er bare, at folk gider aldrig at give massage, om det så er din kæreste, du spørger. Rapporter et andet billedeRapporter det anstødelige billede. BEURER FMSHIATSU FODMASSAGEAPPARAT.


Med dette ergonomiske design vil dine fødder få en fantastisk oplevelse. Levering: Leveringstid 1-Dage. Fantastisk massageapparat til opspændte og ømme muskler. Zen Physio er den professionelles valg, når det gælder massageapparater med dybdegående . Du kan købe shiatsu fodmassageapparat hos Coolstuff.


Indbygget infrarrød varme (kan frakobles). Shopping er lige os, og derfor har vi gjort det til vores mission at finde de bedste priser og tilbud til dig. Vi analyserer hver dag prisen på danske webshops sådan at du kan få de bedste . Massage-kuppel som spinner flader under fødderne og laver specielle tryk ovenpå.


Mange muligheder for at indstille til den ønskede massage. Nu er svaret på dine fødders bønner her endelig! En veninde der slet ikke kan tåle at få masseret sine fødder :P. Autosluk af varmen efter minutter.


Luksus teddyfoer, som kan maskinvaskes ved 30 . Denne massagestol er særlig ved sin helt enestående fodmassage – og ved at den har indbyggede højttalere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg