fredag den 23. marts 2018

Kaffesmagning århus

På cupping kurset kommer du til at smage og vurdere en række forskellige kaffer. Great Coffee Klostergade H, st. Kurset foregår hos anerkendte og prisvindende La Cabra.

Udforskningen og udbredelsen af kaffens smagspotentiale er en af drømmene bag The Coffee Collective. Ambitionen med denne kaffesmagning er at . Kaffekursus med kaffesmagning er til dig der gerne vil have en Aha! Hosted by MokkaHouse (Aarhus Street Foo Ny Banegaardsgade 4 Aarhus, Denmark) and MokkaHouse.

Cupping er kaffesmagning, hvor man på samme måde som til en vinsmagning smager på forskellig . Smag mikro-risteriet CleverCoffees udvalg af kaffe den 19. Er du garvet kaffe-connoisseur eller ny udi . Eksklusiv kaffesmagning med Peter Beier Chokolade. Vi kigger forbi hos “2TrinOp” i Badestuegade 1 Aarhus C, når Latinerkvarteret holder Høstmarked lørdag d. Kaffesmagning og foredrag med Barthélémy Toguo (kunstner og stifter af Bandjoun Station). Cupping - kaffesmagning, Aarhus Street Foo Ny Banegaardsgade 4 Aarhus, Denmark.


Nej, det handler ikke om vinsmagning, men om ”cupping” – kaffesmagning, . Først drak vi bare kaffen, så lærte vi, at der er forskel på sorter og ristning.

Svalegangen var BKI vært for en inspirerende rundvisning og kaffesmagning. Vis aktiviteter for:Erhverv Privat (Vis alle). Tag til kaffesmagning på La Cabra. La Cabra er, udover at være en hyggelig café, også et . Foredrag og kaffesmagning med Mercy Scouts, Uganda. Kom og hør den spændende og facinerende fortælling om, hvordan Mercy Scouts opstod.


Vin- og øl smagning kender de fleste, men kaffesmagning er stadigvæk et relativt nyt. Giv din virksomhed en unik kaffeoplevelse med en af vores specialister. God mulighed for at smage flere typer kaffe.


Rådhus (kaffe på Jernbanerestauranten). Vi laver smagsøvelser og du lærer om, hvad det er man skal . KONTRA afholder kurser, der varierer fra kaffesmagning til barista . I Aarhus findes der utalige kaffebar, hvor en kop sort kaffe koster 40 .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg