tirsdag den 29. marts 2016

Hel laks i ovn

Den kan tilberedes hel, fileteret eller udskåret. Hel lakseside med citron og fløde. Fantastisk god og nem opskrift.

Perfekt til en hurtig imponerende middag til gæsterne. Super nem at lave, så prøv opskriften nu. Hel ovnstegt laks med citron, krydderurter og smør serveret med kogte kartofler og grøntsager. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og .

Laks en papilotte med fennikel, appelsin og anis. Laksen pakkes forsigtigt ud og lægges hel på et stort fad (ser rigtig flot ud). Hovedretter, Ovnretter, Gæstema Fisk – Personer: 8. Tilbehør: Aspargeskartofler Smør.


OVNBAGT LAKS MED CITRONSAUCE (personer) hel laks eller ørred på ca. Få inspiration til lakseretter som fx ovnbagt laks, koldrøget laks og til tilbehør til laks. Brug for inspiration til aftensmaden?


Se vores opskrift på honning-marineret lakseside med grønt - nemlig. Opgave: Lav en ret med laks som vil lokke selv fiskefjendske børn.

Chia-paneret laks med spidskålssalat. Til hverdagsmad og gæstemiddag fungerer laks perfekt. Find et stort ildfast fad og varm din ovn op på 2grader. Sådan laver du en hel lakseside: Tænd ovnen på 90°. Hel stegt ørred med varme krydderier.


Røget laks med fennikel, granatæble og urtemayo. Det er med skin men ikke en hel . Opskrift på ovnbagt laks toppet med krydderurter og feta. Ovnbagt laks med KRYDDERURTE- OG FETATOPPING. Lækker grillet hel lakseside med tomat- og pinjekernetopping samt. Brug kuglegrill, da den vil fungere som ovn og give brødmassen en . De seneste uger har der været en hel del hype på de danske.


Rigtig lækker hverdagsmad som er let at lave. Dup laksefileterne tørre og drys dem med lidt salt. Lad dem dryppe godt af og fordel dem i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg