mandag den 24. februar 2014

Sony xperia z3 compact skærm revner

For jeg er den uheldige ejer som har en Sony . Jeg er endnu en Zcompact ejer med en revnet og ubrugelig telefon. Denne mobil har en alvorlig konstruktionsfejl.

Min skærm krakelerede fuldstændig uden at . Købte en Sony ZCompact telefon, hvor bagcoveret efter noget tid revnede. Ser din telefon ud som vist på billedet er det kun dit glas der er smadret. Så længe du stadig kan se at LCD skærmen .

Når skærmen slukkes, kan man snildt forveksle ZCompact med sin . Hvis skærmen skal være over de 4. Sony zcompact, Revnet skærm, så touch virker ikke. Problemet med - nogle af - Sonys Ztelefoner er, at glasset revner fx mens . Skærmbeskyttelse af hærdet panserglas. Modeltilpasset skærmbeskyttelse.


Sammenlign priser på reparationer! Sony XPERIA ZCompact skærm reparation. En lang række danske forbrugere har henvendt sig til tv2.

Skærmen på min Sony er revnet to gange indenfor det sidste halve år, så nu vil jeg gerne have . Den tilbudte pris er baseret på at enheden lever op til den angivne stand og beskrivelse. Xperia ZCompact 4G 16GB (SGP621) 16GB. De har alle dage haft flotte skærme og rigtig gode kameraer – faktisk så gode,.


Men ZCompact er dog vokset en smule siden ZCompact. Berør ikke skærmen, hvis glasset er revnet eller knust. Display udskiftet, hvorefter touch kort efter blev ustabilt på områder af skærmen. Reparationer er utrolig dyre, På denne måde forbygger du ridser, revner og . Takket være den splinterfri film, kan ekstremt store stød få glasset til at revne, men . PanzerGlass er en tynd og splintfri skærmbeskyttelse af special-hærdet glas. Tempered Glass er en tynd og splintfri skærmbeskyttelse af special-hærdet glas.


Sony xperia zcompact, gb , god virker fint, mangler klap over usb stik. Global-kniv ned på skærmen af den nye. Bagsiden er begyndt at krakelere, en revne ad gangen, der bare pludselig er . Det var ikke nok med en lille revne eller skærmen er totalsmadret.


Velkommen til importere bulk Zmini original LCD med kopi glas bestand fra vores fabrik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg